Asunnot

Asunnot ovat Markkulan perheen hallinnassa. Perheeseen kuuluvat äiti Mari, 5-vuotias Sara ja 3-vuotias Miro sekä isä Timo. Me kaikki olemme innokkaita espanjankävijöitä ja nautimme etenkin Costa Blancan pitkistä hiekkarannoista, erinomaisista raaka-aineista keittiökäyttöön sekä läpi vuoden vaikuttavasta valoisuudesta. Oman mukavan mausteensa tuo rannikon monet kansallisuudet ja aktiviteettien määrän paljous - aina löytyy menoa ja meininkiä.

 

Asunnot on pyritty varustamaan siten, että pidempikin loma toimii. Kaikissa asunnoissa on vierailijoiden käytössä mm. kiinteä internet, joten yhteydenpito ja työntekokin onnistuu. Olemme sisustaneet asuntoja tarkoituksenmukaisesti ja asuntojen henkeen sovitetusti - työ jatkuu. Keittiöt ovat hyvinvarusteltuja ja kaikissa asunnoissa on mahdollisuus käyttää uima-allasta. Kaikki kolme asuntoa ovat tyypiltään, kooltaan ja sijainniltaan erilaisia, joten vaihtoehdot poikkavat oleellisesti toisistaan. Tarpeen ja varaustilanteen mukaan asunnoista löytyy myös lasten matkasänky patjoineen, 2 turvaistuinta sekä potta ja syöttötuoli. Oletusarvoisesti ne ovat Campoverden OKT:lla.

Mikäli lomanne aikana sattuu jotain poikkeavaa ja kaipaatte paikallista, mutta suomenkielistä apua, on asuntojen ylläpidosta vastaava henkilö erikseen sovittaessa käytössänne useimmissa tilanteissa.

Olkaa siis kuin kotonanne Espanjan auringon alla, sillä kun palaatte elämyksiä rikkaampana kotiin, niin mekin tiedämme onnistuneemme järjestämään asunnot tarpeitanne vastaaviksi. Toivomme vierailtamme myös kehitysehdotuksia, jotta voisimme tarjota entistä parempaa asumista nykyisille ja tuleville vierailijoillemme.